Стартував Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху

Стартував Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху

12.11.14 16:05 0 667
В УДАІ УМВС України в Чернівецькій області розроблено план організаційних, профілактичних заходів з проведення Тижня.

Окрім працівників ДАІ , у ньому передбачається участь представників громадськості, зацікавлених організацій, преси.

Нагадаємо, Всеукраїнський Тиждень безпеки дорожнього руху проводиться відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ООН, яким 2011-2020 роки проголошено Десятиліттям дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху в світі.

З 10 по 16 листопада на автошляхах області, вулицях населених пунктів працівники ДАІ проведуть цільові профілактичні заходи «Пішохід», «П’яний за кермом – злочинець»,«Безпечна швидкість».

У загальноосвітніх навчальних закладах пройдуть відкриті уроки на тему безпеки дорожнього руху. Відбудуться різноманітні профілактичні заходи з попередження дорожньо-транспортних пригод спільно з громадськими організаціями та засобами масової інформації.

Працівники ДАІ візьмуть участь у загальнодержавній акції «Здай кров - врятуй життя» із здачі крові для використання в лікуванні потерпілих під час ДТП та АТО.

Державтоінспекція закликає водіїв, пішоходів, усіх громадян підтримати Тиждень повагою до правил дорожнього руху, дотриманням транспортної дисципліни, небайдужістю до заходів, спрямованих на збереження життя і здоров’я людей, пропаганду цивілізованих норм поведінки на дорогах і вулицях.

Довідково.

За 10 місяців цього руку в Україні сталося майже 22 тисячі ДТП з потерпілими, в яких 3607 людей загинули, 27343 дістали тілесні ушкодження. На в середньому за добу на автодорогах України в дорожньо-транспортних пригодах гинуть 12 ociб та травмуються близько 90 учасників дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Держбюджету України ...

КОМЕНТАРІ