Завдяки професійним діям чернівецьких міліціонерів зухвалий крадій перебуває під вартою

Завдяки професійним діям чернівецьких міліціонерів зухвалий крадій перебуває під вартою

12.11.14 10:00 0 672
40-річний чернівчанин вже неодноразово був судимий раніше за майнові злочини. Але, певно, це його так нічому і не навчило, він і далі продовжував жити за кримінальним сценарієм.

Зловмисник скоїв крадіжку, кримінальне провадження стосовно нього вже було скероване до суду. Чернівчанину було обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання. Але навіть під час розгляду провадження у суді зухвалий чоловік ще тричі переступив Закон.

Як правило, зловмисник крав речі чернівчан шляхом вільного доступу з подвір'їв їх будинків чи дачних господарств. Серед об'єктів незаконних посягань чоловіка – металеві хвіртки, крісла, 20-тиметровий ланцюг.

Але працівники карного розшуку Шевченківського райвідділу оперативно вийшли на слід зловмисника. Нині за всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення вини чоловікові загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням чи позбавленням волі на строк до п'яти років. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція Прикарпаття ...

КОМЕНТАРІ