За підтримки Державтоінспекції у Вінниці провели конкурс "Я - майбутній водій"

За підтримки Державтоінспекції у Вінниці провели конкурс "Я - майбутній водій"

12.11.14 12:24 0 656
Двадцять школярів мали змогу перевірити знання правил дорожнього руху та практичні навики керування транспортним засобом. Вінницький обласний автоучбовий комбінат за підтримки управління Державтоінспекції Вінницької області відновлює практику навчання школярів правилам дорожнього руху.

Участь у конкурсі «Я-майбутній водій» взяли підлітки віком від 16 років, які за станом здоров'я не мають медичних протипоказань щодо керування транспортними засобами. Змагання проводились в два етапи - теоретичний та практичний.

В ході теоретичної частини школярі демонстрували знання будови транспортних засобів, принципи дії їх систем і механізмів та знання правил дорожнього руху.

За допомогою комп'ютерного і мультимедійного обладнання у школярів перевіряли знання правил дорожнього руху та розглядали різноманітні дорожні ситуації, які стаються у житті. За умовами конкурсу учасники змагань допускались до практичного етапу лише після успішного складення іспиту зі знань правил дорожнього руху.

Майже всі учні успішно пройшли теоретичний етап та вирушили на автодром для випробування своїх знань на практиці. Фахівці автоучкомбінату роз'яснили дітям необхідність підготовки місця водія та дотримання заходів безпеки.

Більшість учнів вперше сіли за кермо автомобіля і саме завдяки професійним навичкам інструктора та бажанню школярів навчитися керувати, автомобілі розпочинали рух.

За результатами конкурсу 3 учасники, які набрали максимальну кількість балів, отримали сертифікати на навчання у автошколі зі знижкою. Решта отримали заохочувальні призи.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Із зони АТО додому на ...
Наступна новина: На Тернопіллі 1762 члени ...

КОМЕНТАРІ