Правоохоронці затримали лучанина за крадіжку з аптеки

Правоохоронці затримали лучанина за крадіжку з аптеки

12.11.14 17:19 0 596
Злодія, який викрав у аптеці гроші, оперативники затримали майже через рік після скоєння правопорушення. Тепер зловмисникові загрожує до трьох років за ґратами.

Наприкінці минулого року до луцьких правоохоронців із заявою звернулася 22-річна місцева жителька. Дівчина працювала фармацевтом в одній із аптек обласного центру, вона й повідомила, що невідомий викрав із касового апарату гроші.

Зловмисник зайшов до аптеки та поцікавився товаром. Поки продавець шукала відповідний препарат, спритник викрав із касового апарату тисячу гривень і втік.

Однак майже через рік клопіткої роботи оперативники встановили та затримали особу злочинця. Крадієм виявився 36-річний лучанин. Спритник у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотиків.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років ув'язнення. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: увага,туман!
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ