До проекту держбюджету-2015 внесено 480 млн грн на завершення будівництва шахти №10 «Нововолинська»

До проекту держбюджету-2015 внесено 480 млн грн на завершення будівництва шахти №10 «Нововолинська»

12.11.14 14:40 0 658
До проекту держбюджету на 2015 рік внесено 480 млн грн на завершення будівництва шахти №10 «Нововолинська». Про це голова облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив під час оперативної наради, інформуючи про результати робочої поїздки у столиці минулого тижня.

Відтак, він поінформував, що на зустрічі з Міністром енергетики і вугільної промисловості Юрієм Проданом обговорили питання продовження будівництва стратегічного для держави об'єкта вугільної галузі.

Йдучи назустріч ініціативі голови Волинської ОДА, Міненергетики внесло до Кабінету Міністрів України пропозицію у держбюджет-2015 щодо виділення 480 млн грн на завершення усіх робіт. Лист-підтвердження про це облдержадміністрація вже отримала. Тепер головне завдання волинських владців – відстояти цю цифру в міністерствах. І цього тижня, у четвер Володимир Гунчик знову працюватиме у Києві.

Нагадаємо: на прес-конференції за підсумками 100 днів роботи Володимира Гунчика на посаді голови Волинської облдержадміністрації він підкреслив, що обласна влада ставить собі амбітну ціль – у ІІІ кварталі 2015 року шахта №10 має розпочати роботу і видавати на-гора вугілля.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ