Волинь: за 10 міс. ц.р бюджети області виконали всі передбачені платежі

Волинь: за 10 міс. ц.р бюджети області виконали всі передбачені платежі

12.11.14 11:00 0 650
За 10 міс. ц.р бюджети області виконали всі передбачені платежі. Відтак, до обласного бюджету понадпланово надійшло 10,4 млн грн, а за вересень-жовтень місцеві бюджети отримали додатково 80 млн грн.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик дякує керівникам районів та міст, сільським та селищним головам за хорошу роботу з наповнення бюджетів. Водночас, він наголошує, що кошти, отримані понадпланово, потрібно активно освоїти на розвиток територій.

Як поінформував директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк, обласний бюджет виконали на 105%. Надходження основного бюджетоутворюючого платежу: ПДФО становить 103,7%. Плата за землю – 106,7% і найкраще спрацювали тут у Ковелі, Горохівському, Турійському та Маневицькому районах. Він відзначив, що у жовтні ц. р. місцеві бюджети отримали на 5,4 млн грн доходів більше, ніж у вересні. Зокрема, ріст податку доходів фізичних осіб забезпечили: ПАТ «Луцьксантехмонтаж-536», ДП «Мотор», ВАТ «Укртелеком», ТзОВ «Житлобуд-2», «Луцькоавтосервіс», СНУ імені Лесі Українки, ТзОВ «Кромберг енд Шуберт України», СП ТОВ «Модерн-Експо».

214 місцевих бюджетів у звітному періоді досягли перевиконання за доходами на 33 млн грн. На 1 листопада ц.р. до місцевих бюджетів області з держбюджету надійшло 3,9 млн грн міжбюджетних трансфертів. На 1 листопада заборгованість із зарплати бюджетникам немає і всі соціальні виплати профінансували повністю.

21 листопада на розгляд сесії обласної ради ОДА подасть пропозиції щодо перерозподілу додаткової дотації через перевиконання обласного бюджету.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: У Тернополі триває ...

КОМЕНТАРІ