Волинь: в області напрацюють графіки роботи промислових підприємств для оптимізації споживання газу

Волинь: в області напрацюють графіки роботи промислових підприємств для оптимізації споживання газу

12.11.14 14:15 0 656
В області напрацюють графіки роботи промислових підприємств краю на період до 1 лютого 2015 року. Таке доручення дав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час чергового засідання Антикризового енергетичного штабу.

Таким чином, можна буде спрогнозувати орієнтовний обсяг споживання підприємствами природного газу та повну картину використання доведених регіону лімітів.

«Більшість великих підприємств з третьої декади грудня будуть по трохи зменшувати обсяги виробництва, адже йдуть новорічні свята: в Європі та у нас. Тому й економія газу буде. Однак нам важливо знати, яким чином буде побудована їх робота у це період, щоб оптимізувати використання природного газу», - зазначив Володимир Гунчик.

З огляду на це, голова облдержадміністрації доручив профільним департаментам та управлінням сконтактувати з підприємствами та пропрацювати з ними ці питання.

Голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя повідомив, що наразі перевищення доведених лімітів використання природного газу на промислових підприємствах немає. «Цукрові заводи, зерносушки – не перевищують норм споживання. Тим більше, що останні вже потрохи завершують свою роботу. Цукроварні працюватимуть до 20 грудня. Відтак, очікуємо, що вкладемось у ліміти», - сказав він.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ