Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик,від імені усіх мешканців Волині,вітає польський народ з річницею Незалежності їх країни

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик,від імені усіх мешканців Волині,вітає польський народ з річницею Незалежності їх країни

12.11.14 11:30 0 685
11 листопада – річниця Незалежності Республіки Польща. Ця держава – друг та давній партнер України.

Від імені усіх мешканців Волині, голова облдержадміністрації Володимир Гучник привітав польський народ з річницею Незалежності їх країни. Вітальні адреси надіслані Маршалкам усіх воєводств Республіки Польща.

«Ця визначна дата навіки увійшла в історію Вашої держави, започаткувала нову епоху в житті польського народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, економічного зростання, духовної свободи та культурного піднесення.

Незалежність є найбільшим надбанням в історії кожної держави. Польський народ не тільки отримав її, а й робить все можливе у напрямку зміцнення свого добробуту та процвітання.

Хочу побажати, що б день Вашого національного свята був часом радості, оптимістичного погляду на майбутнє та гордості за створення сучасної європейської держави. Від усієї душі зичу жителям братньої Польщі щастя, добра, достатку, миру, подальших успіхів в усіх справах і починаннях. Нехай невичерпним буде джерело віри, любові та надії до рідної країни», - йдеться у вітанні голови облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: за ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ