В Україні стартувала програма «Добрик-Всесвіт»

В Україні стартувала програма «Добрик-Всесвіт»

12.11.14 15:54 0 703
В Україні стартувала програма «Добрик-Всесвіт»

В рамках запроваджених програм, організаторами оголошено безперервний Конкурс на кращі розповіді на тему: «Розкажіть про випадок (випадки), що пов'язані з Добром, Добриком і Добричкою, які Вас найбільше вразили в житті» та Всеукраїнську акцію «Добрик-дерево. Допоможемо і дикій природі».

До участі у Конкурсі приймаються розповіді на паперових та електронних носіях, у вигляді документальних та ігрових відео- і кінофільмів, які зняті будь-якими камерами, представлені у вигляді окремих або кількох малюнків та яких завгодно художніх виробів (об'єми поданих матеріалів не обмежуються). Окрема частина Конкурсу – серед журналістів на кращі підготовлені до друку, надруковані, зняті або показані відео- і кіноматеріали на ту ж тему.

Акція «Добрик-дерево» спрямована на озеленення наших міст та формування свідомого ставлення до збереження зелених насаджень у підростаючого покоління. Розповіді учнів про свою участь у програмі «Добрик: кожному своє дерево», фото саджанців та їх історію можна надсилати організаторам за електронною адресою: dobrykk@gmail.com, та на паперових носіях: 01001, Київ-1, Добрик-Поштамт, «Добрик крокує Планетою». Кращі публікації увійдуть до чергової друкованої збірки «Книга рекордів добра».

Детальну інформацію про умови участі у Конкурсі можна знайти за на сайтах: http://dobrik.org, http://dobrik.at.ua.

Запрошуємо усіх зацікавлених стати учасниками «Добрик-Всесвіту».

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ