Ветерани ОВС Волині провели у правознавчому ліцеї "Урок мужності"

Ветерани ОВС Волині провели у правознавчому ліцеї "Урок мужності"

12.11.14 13:50 0 654
«Зустріч поколінь» – під такою умовною назвою відбулася зустріч пенсіонерів із майбутніми правоохоронцями.

На захід завітали начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, голова обласної профспілкової організації Володимир Буравський, голова Громадської ради при облуправлінні міліції Антон Цісарук і ветерани.

Ліцеїсти зустріли гостей урочистим маршем на плацу навчального закладу. Майбутні правоохоронці продемонстрували свою стройову виправку та майстерність виконання стройової пісні.

– Цей урок присвячений Дню ветерана міліції, людям, які все своє життя віддали захисту прав і свобод громадян, – розповідає начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – Такі заходи формують любов до Вітчизни, патріотичність духу, а відтак – незалежну націю, яка виборює свою незалежність на Сході.

Гості розповіли їм про нелегкі будні правоохоронців, наводили конкретні випадки зі свого життя та міліцейської служби в цілому.

– Ці зустрічі сприяють єднанню поколінь і вихованню у молоді відданості у справі служінню народу України, – зауважив ветеран УМВС Володимир Буравський.

Своєю чергою Антон Цісарук наголосив на необхідності розвитку і активного впровадження інституту наставництва, адже старше покоління повинно передавати свій життєвий досвід тим, хто тільки-но став на сторожу правопорядку.

Після зустрічі ліцеїстка Анастасія Данкіна відзначила:

– Ветерани розповідали про своє минуле, про нелегку роботу міліціонера, саме це остаточно переконало мене надалі пов'язати своє життя з органами внутрішніх справ – зі служінням українському народу.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: 15 хмельницьких ДАІшників ...

КОМЕНТАРІ