В органах внутрішніх справ Житомирщини вшанували ветеранів міліційної справи

В органах внутрішніх справ Житомирщини вшанували ветеранів міліційної справи

12.11.14 13:36 0 638
У більшості відділів міліції області 10 листопада пройшли урочисті заходи з нагоди Дня вшанування ветеранів-правоохоронців. А тих, хто за станом здоров'я, не зміг прийти на зустрічі, нинішні колеги відвідували за місцем проживання або ж лікування.

До Андрушівського райвідділу прибули ті, хто віддав по кілька десятків свого життя справі служіння народу, закону та правопорядку.

Усіх їх словами глибокої поваги та вдячності привітав нинішній очільник підрозділу Сергій Бойко, який наголосив:

- Колишніх правоохоронців не буває. Одного разу обравши цю стезю, ви на все життя стали на варту безпеки та спокою людей. Тож щира вам вдячність від тих, кому допомогли у біді, та від нас, молодших колег, яким своїми порадами та настановами допомагаєте ставати справжніми професіоналами справи.

Після щирої зустрічі із гостями, керівник райвідділу разом з головою районної ветеранської організації Миколою Піковським вирушили провідати тих, хто з поважних причин не зміг стати учасником загальних заходів.

80-річний ветеран Андрушівської міліції Віктор Дроздовський, який чверть століття присвятив справі служіння народу, знаходиться на стаціонарному лікуванні у місцевому медичному закладі. Тож вітали Віктора Романовича у стінах палати, чим приємно здивували і самого винуватця свята, і випадкових очевидців події.

У першу чергу, міцного здоров'я на ще багато років бажали ветеранам і в Коростенському МВ УМВС, де також зустрічали поважних гостей. Урочисті збори проходили в актовій залі міськвідділу, вщент заповненій учасниками: до слів сивочолих пенсіонерів уважно дослухались нинішні правоохоронці.

- Без досвіду старших колег годі сподіватись успіху та високого професіоналізму у боротьбі зі злочинністю. Фаховість, безперечно, забезпечується необхідними знаннями, сформованими навичками та наявним досвідом, а у ветеранів міліції він просто безцінний, - відзначив начальник Коростенського МВ Ігор Жмида.

Тож вітаємо всіх ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ зі святом! Добра, благополуччя та миру вам і вашим родинам.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області

(за повідомленням Андрушівського РВ та Коростенського МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ