Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич відвідав Ужгородський батальйон Національної гвардії

Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич відвідав Ужгородський батальйон Національної гвардії

12.11.14 18:03 0 889
Начальник УМВС області Сергій Шаранич разом із своїм заступником Олександром Гебешом подякували гвардійцям за віддане служіння Україні та допомогу в охороні громадського порядку під час виборів.

Начальник міліції краю нагородив грамотами гвардійців, які напередодні дня виборів затримали в Ужгороді вкрай підозрілих «гостей» з Росії та Криму.

Сергій Шаранич також відвідав кінологічний центр нацгвардійців. Четирилапі помічники правоохоронців у складі нарядів слідкують за дотриманням порядку в нічному Ужгороді. Як акцентував керівник міліції, особливу увагу слід звернути на тренування собак для пошуку зброї та вибухівки.

Очільник УМВС також цікавився побутом бійців-гвардійців. Відвідав їдальню, побутові приміщення та стрілецький тир. Казарма тут опалюється сучасною котельнею на дровах, тож начальник управління розпорядився допомогти забезпечити її дровами на весь зимовий період.

Також з командиром частини було домовлено про тренування гвардійців на міліцейському полігоні. Це особливо важливо, адже хлопці несуть службу на сході України в умовах війни.

Командир військової частини Нацгвардії підполковник Олександр Глущенко щиро подякував керівництву міліції за візит та допомогу.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Что нужно для оформления ...

КОМЕНТАРІ