Закарпаття: на Виноградівщині через несправність димаря ледь не згорів житловий будинок

Закарпаття: на Виноградівщині через несправність димаря ледь не згорів житловий будинок

12.11.14 11:40 0 638
О 01:20 11 листопада в оперативно-рятувальну службу Виноградівського району поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку, що на вул. Миру у с. Гудя.

За попередніми даними через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря загорілося перекриття в кімнаті. Далі полум’я розповсюдилося по всій площі, охоплюючи потроху оздоблення та стелю в кімнаті.

Ознаки тління дерев’яного перекриття побачила дружина власника, яка не гаючи часу заходилося викликати пожежників.

Подальшому поширенню вогню запобігли рятувальники ДПРЧ-6 м. Виноградів, які прибули за тривожним сигналом. О 01:40 загорання вдалося локалізувати й о 03:55 ліквідувати повністю. Завдана матеріальна шкода складає 4700 гривень. Вогонь знищив 10 м 2 перекриття, пошкоджено внутрішнє оздоблення кімнати та стелі.

На щастя ніхто не постраждав.

З метою попередження випадків пожеж, що виникають через несправність пічного опалення, Управління ДСНС України у Закарпатській області звертає увагу громадян на суворе дотримання правил пожежної безпеки та поведінки з відкритим вогнем.

Ні в якому разі не використовуйте для обігріву помешкань несправні каміни, печі та грубки. Не дозволяйте наглядати за розтопленими грубками малолітнім дітям. Також не пізніше ніж за дві години до того як лягаєте спати необхідно полум’я погасити.

Використовуючи ці прості правила Ви зможете уникнути неприємних наслідків дії вогню та вберегти своє майно від руйнування, чи навіть знищення.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До України прибуло 40 ...

КОМЕНТАРІ