Ужгородські міліціонери привітали своїх ветеранів

Ужгородські міліціонери привітали своїх ветеранів

12.11.14 16:37 0 699
В Ужгородському міськвідділі міліції відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня ветеранів органів внутрішніх справ України. У святковій залі зібралися керівництво та почесні гості – ветерани ужгородської міліції.

Урочистості розпочав заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич. У святковій промові заступник привітав ветеранів зі святом, зазначив, що працівники міськвідділу міліції пам'ятають кожного з них, високо цінують вклад своїх старших товаришів в розвиток сучасної міліції.

«Ви завжди є бажаними гостями у міліцейських колективах. Ваш патріотизм, життєва мудрість, зваженість є взірцем для молодого покоління працівників міліції. Ви словом і справою допомагаєте молодим міліціонерам оволодівти складною професією правоохоронця, ділитеся з ними досвідом та знаннями, даєте їм мудрі поради і щиро вболіваєте за результати їх діяльності. На Ваших прикладах виросло вже не одне покоління. Ми глибоко вдячні Вам дорогі ветерани за значний внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян» – продовжив Василь Довганич.

Керівництво та особовий склад Ужгородського міськвідділу міліції висловлює колишнім правоохоронцям-ветеранам слова вдячності за чесну, самовіддану службу, патріотизм, життєву мудрість, зваженість, відданість своїй справі, адже саме вони є прикладом для молодих міліціонерів. Ще бажають ветеранам, їх рідним та близьким – міцного здоров'я, щастя, добра, радості, душевного спокою, родинного благополуччя і злагоди.

В свою чергу почесні гості подякували за гостинний прийом та пообіцяли й надалі допомагати правоохоронцям та ділитися з ними здобутим за роки служби досвідом.

На завершення урочистостей, всіх ужгородських ветеранів-міліціонерів було нагороджено .

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ