В Закарпатській області у Рахівському райвідділі міліції віддали шану ветеранам та пенсіонерам ОВС

В Закарпатській області у Рахівському райвідділі міліції віддали шану ветеранам та пенсіонерам ОВС

12.11.14 08:04 0 671
День вшанування пенсіонерів і ветеранів органів внутрішных справ, який відзначається в Україні 10 листопада, – чудова нагода, аби ще раз приділити увагу тим, хто багато років пропрацював поруч із нами, а нині – на заслуженому відпочинку.

Ось і тепер наші колишні колеги залюбки прийшли на зустріч, яка відбулася у райвідділі міліції, зайшли в службові кабінети, де провели багато років нелегкої праці, поспілкувалися, згадали минуле...

-День вшанування пенсіонерів і ветеранів ОВС – священна данина, яку ветерани заслужили своєю працею в ім'я Закону та захисту Конституційних прав і свобод громадян, - зауважив т.в.о. начальника Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський. – Це нагода привітати усіх колег-ветеранів, для яких служба в міліції є невід'ємною частиною життя. Не важливо, хто служив в радянські часи, хто служить в роки незалежності України. У всі часи високо цінується службовий обов'язок, професіоналізм, порядність кожного співробітника.

Керівник висловив слова вдячності тим, хто присвятив своє життя служінню Батьківщині, побажав їм міцного здоров'я та довголіття.

Також усіх присутніх зі святом привітав голова Рахівського районного об'єднання ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ України Микола Шемота, підкресливши, що переважна більшість пенсіонерів та ветеранів ОВС велику частину свого життя, усі сили й досвід віддали благородній справі – боротьбі за добро й справедливість, спокій мешканців району. Зазначив, що вони допомагають молодим правоохоронцям у професійних питаннях і є невід'ємною складовою правоохоронного колективу.

«Безцінний досвід ветеранів - це той надійний фундамент, ті славні традиції, на яких виховується молоде покоління професіоналів» – наголосив він.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: КОЖНІ 14 ГОДИН У ...
Наступна новина: На Житомирщину надійшли ...

КОМЕНТАРІ