В Івано-Франківській області рятувальники провели урок на тему "Школярам - про безпеку"

В Івано-Франківській області рятувальники провели урок на тему "Школярам - про безпеку"

12.11.14 13:49 0 658
Днями, рятувальники Івано-Франківська завітали до учнів місцевої школи № 28, де провели урок на тему «Школярам – про безпеку».

Працівники Івано-Франківського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області розповіли як діяти в екстремальних ситуаціях, зокрема під час пожежі чи іншої нештатної ситуації. Нагадали номер Службу порятунку «101». Також рятувальники звернули увагу дітей на те, що з настанням холодної пори року важливим питанням стає обігрів помешкання. Саме в осінньо-зимовий період збільшується кількість пожеж, що виникають через недбале користування обігрівальною технікою, порушення правил використання газового обладнання та перевантаження електромережі. Рятувальники нагадали присутнім елементарні правила безпечної поведінки та вручили їм пам’ятки застережливого характеру.

Зокрема, рятувальники розповіли школярам як діяти у випадку виявлення підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні. Це питання є досить актуальним, адже нещодавно мешканці Івано-Франківська виявили застарілу гранату поблизу однієї із багатоповерхівок.

Як підсумок уроку, школярам продемонстрували повчальний фільм «Небезпечні знахідки».

Як зазначив начальник Івано-Франківського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в області Василь Мацалак: «Такі заходи, основною метою яких є навчання підростаючого покоління безпеці життєдіяльності, стали вже традиційними і проводитимуться і надалі».

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ