У Чернігові Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання оголошує три новорічні конкурси

У Чернігові Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання оголошує три новорічні конкурси

12.11.14 13:04 0 664
Три новорічні конкурси для вихованців клубів за місцем проживання оголосив у Чернігові Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.

Конкурс "Новорічна красуня" - на найкращу клубну ялинку. Критерії оцінки: оригінальність рішення, естетика, цілісність композиції. Переможці: обирається одна найкраща ялинка-переможець. Можливі додаткові нагороди для інших учасників.

Конкурс "Новорічні друзі" - на найцікавіше новорічне фото з друзями. Фото надсилати на сторінку http://vk.com/id272096246 до 23 грудня включно. Критерії оцінки: оригінальність рішення, естетика, виконання. Переможці: обирається одне найкраще фото. Можливі додаткові нагороди для інших учасників.

Конкурс "Новорічний символ року" - на найкращий символ року (козу чи вівцю), виготовлений у будь-якій декоративно-прикладній техніці. Від кожного клубу-учасника допускається довільна кількість композицій чи виробів. Виставка виробів та композицій буде проходити в клубі "Прометей" (50 років ВЛКСМ, 13/а) із 17 до 31 грудня. Переможцем буде обраний один найкращий символ року, також можливі додаткові нагороди для інших учасників.

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Тернопільські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ