Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували дві пожежі,що сталися від пічного опалення

Чернігівська область: за добу рятувальники ліквідували дві пожежі,що сталися від пічного опалення

12.11.14 11:27 0 645
10 листопада о 09:50 у Чернігові до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на приватному подвір’ї у с. Глядин Чернігівського району. Подолавши відстань майже у 40 км, на місце пригоди прибуло відділення державного пожежно-рятувального поста з смт Михайло-Коцюбинське. У цей час полум’я повністю охопило будівлю. Гасіння пожежі тривало майже 2 години в ході якого рятувальники завадили вогню охопити розташований поруч житловий будинок. Внаслідок пожежі знищено господарчу будівлю. Ймовірною причиною загоряння стали тріщини у димарі опалювальної печі.

Цього ж дня о 14:36 у Щорському районі надійшло повідомлення про загоряння сараю на приватному подвір’ї у с. Кучинівка. За викликом оперативно прибуло відділення державної пожежно-рятувальної частини з м. Щорс. Рятувальники упродовж 15 хвилин ліквідували пожежу та завадили їй знищити сарай і охопити житловий будинок, літню кухню та гараж. Причиною пожежі стало загоряння дерев’яних конструкцій сараю від теплового впливу розташованої поруч металевої пічки.

Управління ДСНС України у Чернігівській області просить населення слідкувати за технічним станом приладів опалення, ні в якому разі не перегрівати їх та не розташовувати поблизу спалимих матеріалів.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ