У Рівненській області правоохоронці викрили злочинну діяльність медпрацівника

У Рівненській області правоохоронці викрили злочинну діяльність медпрацівника

12.11.14 16:12 0 621
Завідувач відділення Рівненської обласної клінічної лікарні вимагала та отримала неправомірну вигоду в сумі сто доларів США від призовника за підготовку медичних документів для відстрочки від служби в армії.

Працівники сектору оперативних розробок викрили незаконну діяльність медпрацівника у жовтні місяці, за результатами відпрацювання інформації про зловживання, пов'язані з призовом до служби в армії, мобілізації військовозобов'язаних у зв'язку з проведенням антитерористичної операції.

— За даним фактом відкрито кримінальне провадженню за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), — зазначив начальник управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області полковник міліції Віталій Дума. — Грошові кошти вилучені під час огляду місця події та приєднані до матеріалів кримінального провадження. Завідуючому відділення оголошена підозра у вчиненні кримінального правопорушення. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині справу ...
Наступна новина: У Тернополі функціонує сім ...

КОМЕНТАРІ