Керівництво міліції Рівненщини привітало ветеранів-правоохоронців зі святом

Керівництво міліції Рівненщини привітало ветеранів-правоохоронців зі святом

12.11.14 14:51 0 757
В залі колегії УМВС України в Рівненській області відбулася святкова зустріч правоохоронців та їх братів старших — ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ. У дружньому колі міліціонери та їх попередники ділилися досвідом, згадували непросте минуле правоохоронців та вшанували пам'ять тих, хто героїчно загинув у вічній боротьбі зі злом.

Сивочолі, кремезні, із незгасним блиском енергії в очах чоловіки переступили поріг обласного управління міліції. Колись браві офіцери, нині вже пенсіонери та ветерани міліції, вони присвятили більшу частину свого життя боротьбі зі злочинністю та встановленню правопорядку у нашому краї.

З теплими словами привітання до присутніх звернувся начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. Всім присутнім він побажав міцного здоров'я, миру і спокою, злагоди та благополуччя на довгі роки життя.

Також з привітальним словом виступив голова ветеранської організації Ігор Поляков. Він подякував усім присутнім за довіру та пообіцяв плідно працювати на благо ветеранського руху області. І тим, хто не перестав служити народу України, вручив листи подяки за плідну співпрацю.

Наприкінці заходу ветерани та керівництво обласної міліції традиційно поклали квіти до пам'ятника працівникам міліції, які загинули при виконанні службових обов'язків.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопіль знову ...

КОМЕНТАРІ