У Рівненській області гощанські правоохоронці привітали колег-пенсіонерів

У Рівненській області гощанські правоохоронці привітали колег-пенсіонерів

12.11.14 10:09 0 733
З нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ начальник Гощанського райвідділу міліції Анатолій Цідилко виразив слова вдячності та глибокої поваги в адресу усіх міліціонерів, які вийшли на заслужений відпочинок після довгих років самовідданої праці.

Упродовж багатьох років працівники Гощанського райвідділу міліції вважають за честь запросити поділитися досвідом і мудрими порадами пенсіонерів, які пройшовши нелегкий трудовий шлях, і надалі продовжують робити значний внесок у розвиток міліції.

Так співпало, що, напередодні, восьмого листопада святкував свої іменини (в православ'ї День святого великомученика Дмитрія) один з найдосвідченіших пенсіонерів району полковник міліції у відставці - учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни - Дмитро Вчерашній. Тож Анатолій Васильович привітав ветерана відразу з двома знаменними датами. Дмитро Васильович є частим гостем Гощанського райвідділу міліції. До його слова пильно дослухаються, бо авторитет і повагу людей чоловік заробив, майже сорок років сумлінно та чесно пропрацювавши в районному відділі УМВС, 36 із яких них — дільничним.

Під час зустрічі з начальником райвідділу ветеран розповів про своє життя, службу та заслужені нагороди.

— Бодай одна хвилина щирої уваги приділена пенсіонерам є надзвичайно цінною для них. Адже це просте свідчення того, що ми завжди пам'ятаємо та поважаємо наших старших колег, їхній досвід і внесок у роботу міліції, — підсумував начальник Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області Анатолій Цідилко.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Бик: "В ...
Наступна новина: Понад 30 тисяч сімей ...

КОМЕНТАРІ