На Рівненщині відбувся автопробіг з безпеки дорожнього руху!

На Рівненщині відбувся автопробіг з безпеки дорожнього руху!

12.11.14 12:48 0 619
10 листопада 2014 року в обласному центрі працівники Державтоінспекції Рівненщини організували автопробіг під гаслом «Безпека на дорогах залежить від кожного!»

У рамках проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху інспектори ДАІ за допомогою гучномовця закликали учасників дорожнього руху бути взаємоввічливими та дисциплінованими на дорозі! Проїжджаючи вулицями обласного центру, правоохоронці донесли інформацію до пересічних громадян про те, що вказаний тиждень проходитиме у рамках Десятиліття дій із забезпечення безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною асамблеєю ООН під гаслом «Безпека на дорогах залежить від кожного!»

Такий лозунг вибраний не випадково, адже світова практика безперечно доводить ефективність саме спільних зусиль як держави, так і громадськості, усіх учасників дорожнього руху у справі гарантування їх безпеки на дорозі.

- Для того, щоб на наших дорогах настав порядок, кожен учасник дорожнього руху повинен зробити свій внесок. Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безпечної поведінки і повага до них, культура на дорозі, взаємодопомога − це головні складові безпечної та комфортної участі у дорожньому русі, – зауважив начальник УДАІ УМВС полковник міліції Олександр Семенюк. − Ми впевнені − для зміни ситуації на краще необхідні спільні зусилля як органів державної влади, так і громадських організацій, засобів масової інформації, врешті – кожного громадянина. Ми переконані, що саме таким способом досягнемо підвищення правосвідомості кожного учасника дорожнього руху та його відповідального ставлення до безпечної поведінки на дорозі, − додав керівник обласної Державтоінспекції.

Працівники Державтоінспекції Рівненської області сподіваються, що спільними зусиллями вдасться стабілізувати ситуацію на дорогах області, щодо зменшення кількості людських жертв у дорожньо-транспортних пригодах.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі щомісячну ...
Наступна новина: Житомирщина може ...

КОМЕНТАРІ