У Рівненській області березнівські міліціонери затримали зловмисника,який пограбував магазин

У Рівненській області березнівські міліціонери затримали зловмисника,який пограбував магазин

12.11.14 13:30 0 651
На початку серпня 30-річний місцевий мешканець у нічний час зламав навісний замок вхідних дверей, проник до приміщення та викрав продукти харчування і гроші.

До Березнівського районного відділу повідомила власниця продуктового магазину, яка і виявила крадіжку, місцеві правоохоронці негайно виїхали на місце події. Під час огляду встановили, що зникли гроші з каси та дрібні товари: пиво, чіпси, церкерки на загальну суму близько 500 гривень.

Проведеними заходами міліціонери оперативно встановили особу зловмисника, однак затримати його не змогли, оскільки з'ясувалося, що чоловік виїхав за кордон з метою тимчасових заробітків. В листопаді він повернувся додому, де його вже очікували міліціонери.

— Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), — зазначив начальник Березнівського РВ УМВС майор міліції Олег Середа. — Йому загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Світлана Бойчура

Березнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ