На Тернопіллі в обласному Управлінні ДСНС відбувся семінар з відповідальними за взаємодію зі ЗМІ та роботу з громадськістю

На Тернопіллі в обласному Управлінні ДСНС відбувся семінар з відповідальними за взаємодію зі ЗМІ та роботу з громадськістю

12.11.14 17:15 0 613
11 листопада в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області відбулась семінар-нарада за участю фахівців Управління та працівників підпорядкованих підрозділів, відповідальних за взаємодію зі ЗМІ та роботу з громадськістю.

Захід було організовано з метою реалізації державної політики у сфері інформування населення з питань безпечної життєдіяльності, недопущення виникнення надзвичайних подій та збереження життя й здоров’я громадян.

Присутні обговорили основні форми, методи та шляхи вдосконалення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням, розглянули інструменти та засоби впливу на свідомість громадян через засоби масової інформації, з метою підвищення їхнього рівня обізнаності в питаннях пожежної та техногенної безпеки.

Звертаючись до учасників семінару начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей підкреслив значення впливу засобів масової інформації на формування громадської думки в умовах сьогодення. Він підкреслив значення пропаганди, агітації та навчання населення в напрямку забезпечення пожежної та техногенної безпеки в Україні й відзначив важливість наповнення медійного простору якісними матеріалами стосовно діяльності підрозділів державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ...
Наступна новина: Івано-Франківська міська ...

КОМЕНТАРІ