Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: рятувальники ліквідували 3 пожежі

13.11.14 15:43 0 771
Протягом 11 листопада у Чернівецькій області виникло 3 пожежі. Так, у селі Ошихліби Кіцманського району горіла господарська будівля місцевого мешканця. Загорання сталося на горищі будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що перекриття будівлі було дерев’яним, що сприяло швидкому розповсюдженню вогню. Окрім цього, на горищі будівлі зберігалося сіно, внаслідок чого полум’я за короткий проміжок часу поширилося на площу 32 кв.м.. Рятувальники міста Кіцмань, які прибули на місце події, оперативно локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Завдяки вмілим діям вогнеборців вдалося не допустити перекидання вогню на поруч розташовані ще одну господарську будівлю та житловий будинок. Всього в ході ліквідації пожежі рятувальники зберегли від знищення 3 будівлі. Вогнем знищено покриття будівлі, 0,7 тонн сіна, пошкоджено частково перекриття.

Ще 2 пожежі виникли у Чернівцях і в селі Підзахаричі Путильського району і в обох випадках загорання сталося в житловому будинку. Рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 2 пожежі.

Всього протягом минулої доби на пожежах пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 4 будівлі. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція з'ясовує ...
Наступна новина: Працівників ...

КОМЕНТАРІ