На Вінничині міліція затримала двох підлітків,які наважились на крадіжку,щоб перевірити кримінальні поради в Інтернеті

На Вінничині міліція затримала двох підлітків,які наважились на крадіжку,щоб перевірити кримінальні поради в Інтернеті

13.11.14 08:01 0 561
Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей затримали двох 16 та 17-річних хлопців, які у торговельному центрі скоїли крадіжку светра та, загорнувши його у фольгу, намагались пронести повз звукове охоронне обладнання. Зі слів затриманих, через фольгу охоронна система мала не спрацювати. Про це вони дізнались на одному з сайтів у Інтернеті.

По спецлінії «102» надійшло повідомлення від охоронців одного з вінницьких торговельних центрів міста про те, що вони затримали двох неповнолітніх хлопців, які намагалися винести з відділу чоловічого одягу светр.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Зі слів підлітків, на крадіжку вони наважились тому, що хотіли перевірити інформацію, розміщену у відеоролику на одному з Інтернет-сайтів. За викладеною у мережі інформацією, якщо викрадену річ загорнути у фольгу, то можна уникнути спрацювання сигналізації при виході з магазину.

Попри те, що хлопці неповнолітні і раніше в поле зору правоохоронців не потрапляли, їм доведеться нести кримінальну відповідальність, яка за такого роду злочини настає з 14 років. Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Львівщині відбувся ...

КОМЕНТАРІ