Луцьк: спортивне свято у клубі «Одісей»

Луцьк: спортивне свято у клубі «Одісей»

13.11.14 13:19 0 739
В Луцькому міському центрі фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» функціонує вісім клубів за місцем проживання, які знаходяться у різних мікрорайонах міста. Тут діти можуть поспілкуватись, активно провести дозвілля, займаючись в секціях з різних видів спорту, та просто пограти в рухливі ігри, взяти участь як в клубних змаганнях, так і в міських.

В клубі за місцем проживання «Одісей» (вул. Наливайка, 10) для дітей мікрорайону діють секції з дартсу, тенісу настільного та велоспорту. Керівник цього клубу спеціаліст міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олег Хлопіцький у тісній співпраці з вчителями фізичної культури загальноосвітньої школи № 11 організовує і проводить змагання з різних видів спорту.

7 листопада в клубі «Одісей» відбулося спортивне «Свято клубу». Програма свята включала турнір з міні-футболу, велогонку, змагання з тенісу настільного та дартсу.

Захід розпочався на спортивному майданчику зі штучним покриттям загальноосвітньої школи № 11 змаганнями з міні-футболу. Допомогу у суддівстві надали вчителі фізичного виховання цього навчального закладу.

Поки любителі футболу змагались на майданчику школи, в парку 40-го мікрорайону міста стартували змагання з велокросу. Траса пролягала по доріжках парку з крутими віражами і перешкодами. Не просто було подолати цю дистанцію. Не обійшлось без курйозів, падіння, пошкодження колеса велосипеда.

Фінішну лінію перетнули всі учасники цієї гонки. Призери були нагороджені цінними призами від спонсорів заходу.

Допомогу в організації і проведенні цього виду програми свята надав заслужений тренер України з велоспорту Віктор Ковальов, який тренує юних велосипедистів на базі клубу «Одісей».

По закінченні велоперегонів в приміщенні клубу були проведені змагання з тенісу настільного та дартсу. На ці види зібралось також багато учасників — постійних відвідувачів клубу. Змагання відбулися при активній підтримці вболівальників.

По закінченні свята всім задіяним дітям у «Святі клубу» було вручено солодощі.

Свято пройшло в дружній атмосфері, усі охочі дізнались про діяльність клубу за місцем проживання «Одісей», ознайомились з матеріально-технічною базою та активно долучились до популяризації здорового способу життя.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ