Відбулося відкриття автоспортивного клубу “Поршень Волині”

Відбулося відкриття автоспортивного клубу “Поршень Волині”

13.11.14 11:12 0 640
Відбулося урочисте відкриття автоспортивного клубу “Поршень Волині” за участю міського голови Миколи Романюка, голови обласної ради Валентина Вітра, депутатів обласної ради Юрія Лобача та Луцької міської ради Григорія Пустовіта, Євгенія Ткачука та генерального директора “Луцьксантехмонтаж №536” Ігоря Чорнухи.

Заступник голови громадської організації “Поршень Волині” Валентин Шабунін розповів, що у Луцьку з 2010 року люди з обмеженими можливостями активно займаються авторалі. У цьому їм постійно допомагає міський голова Микола Романюк. Коли вони вирішили створити спортивний клуб, міська влада надала приміщення, а обласна - допомогла придбати автопідйомник. “Тепер, коли війна калічить молодих людей, потреба у створенні такого клубу - особлива. Ми повинні підтримувати людей з обмеженими можливостями, щоб вони не залишалися наодинці зі своїми потребами. Хочемо допомогти їм себе реалізувати”, ­ - сказав Валентин Шабунін. Крім того, тут хочуть переобладнувати автомобілі під потреби людей з обмеженими можливостями та займатися їх сервісним обслуговуванням.

Міський голова Микола Романюк подякував учасникам громадської організації за силу духу, за те, що власним прикладом показують, як потрібно любити життя. Він запевнив, що міська влада підтримувала, підтримує і буде підтримувати інвалідний спорт та побажав їм нових здобутків.

Принагідно учасники клубу “Поршень Волині” просили міського голову придбати інструментальний стіл для обслуговування автомобілів та переобладнання їх на ручне керування. Він пообіцяв посприяти у його придбанні. А зібрати і підготувати до експлуатації допоможе депутат Євгеній Ткачук, який очолює підприємство “Автоцентр плюс”. Також він пообіцяв зібрати і відновити подарований учасникам клубу автопідйомник, а Ігор Чорнуха зробить бетонне укріплення під нього.

Валентин Вітер подякував учасникам ГО “Поршень Волині” за ініціативність, небайдужість, активну життєву позицію, а Миколі Романюку - за те, що знайшов у центрі міста приміщення для автоспортивного клубу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпатські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ