Волинська область: працівники ДСНС проводять пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів

Волинська область: працівники ДСНС проводять пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів

13.11.14 18:07 0 730
Особовим складом Державної пожежно-рятувальної частини №15 смт Локачі у вільний від чергування час здійснено подвірні обходи житлового сектору 6 населених пунктів сіл Замличівської та Зубильненської сільських рад Локачинського району.

До проведення роз’яснювальної пожежно-профілактичної роботи серед населення в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період залучались працівники добровільної пожежної дружини сільської ради та соціального захисту. Особлива увага приділялась помешканням, де проживають соціально-незахищені верстви населення.

Загалом рятувальники завітали до 37 житлових будинків, провели інструктажі для ста громадян.

Як зазначив начальник Локачинського районного сектору У ДСНС в області підполковник служби цивільного захисту Руслан Лишук, під час відпрацювання усім мешканцям доведено основні правила пожежної безпеки для житлових будинків, вказано на наявні порушення у їхніх помешканнях. Працівники ДСНС звернули увагу громадян на стан влаштування пічного опалення, акцентували увагу на забороні спалюванні сухої рослинності та дотриманні правил пожежної безпеки в екосистемах.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 500 кілограмів ...
Наступна новина: Найближчим часом для ...

КОМЕНТАРІ