Працівники УДСБЕЗ Волині виявили "точку" реалізації фальсифікованої підакцизної продукції

Працівники УДСБЕЗ Волині виявили "точку" реалізації фальсифікованої підакцизної продукції

13.11.14 16:03 0 690
Незаконний бізнес у Нововолинську організувала місцева жителька, котра відбуває умовний термін покарання за вчинення аналогічного правопорушення. Про це під час прес-конференції розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

У ході проведення оперативних заходів працівники УДСБЕЗ отримали інформацію щодо функціонування закладу торгівлі, у якому зберігалася та здійснювалася реалізація підакцизних фальсифікованих товарів із підробленими марками акцизного збору, зокрема горілчаних і тютюнових виробів різних найменувань.

– Слідчі ковельського міськвідділу міліції відомості за вказаним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а відтак розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 199 Кримінального кодексу України, – повідомив Петро Шпига. – Правоохоронці встановили, що до незаконної діяльності причетна 40-річна місцева жителька. Жінка, до слова, у вересні 2014 року була притягнута до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень та за рішенням суду була звільнена від відбуття покарання із випробувальним терміном.

Відповідно до ухвали Ковельського міськрайонного суду, міліціонери провели обшуку за адресою, де здійснювалася реалізація підакцизних фальсифікованих товарів.

– У результаті у складському приміщенні виявлено та вилучено 17380 пачок цигарок різних найменувань, 102 пляшки горілки з явними ознаками підробки, 30 літрів рідини з характерним запахом спирту та 6800 гривень, які отримані від реалізації вказаної продукції. Таким чином працівники міліції запобігли потраплянню неякісної продукції на ринок, – розповів керівник волинських правоохоронців.

Зразки вилученої продукції направили в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області для проведення відповідних досліджень і експертиз.

За торгівлю фальсифікованою продукцією з підробленими акцизними марками горе-підприємцю загрожує до семи років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відзначили ...
Наступна новина: Рівненські комунальники ...

КОМЕНТАРІ