Закарпатьскі правоохоронці разом з волонтерами провели благодійний турнір з міні-футболу

Закарпатьскі правоохоронці разом з волонтерами провели благодійний турнір з міні-футболу "Збережи життя правоохоронцю"

13.11.14 08:10 0 567
Участь у змаганнях взяли команди Рахівського та Тячівського райвідділів міліції, районної лікарні, рятувальників, освітян, підприємців та держслужбовців Рахівської РДА.

Головною метою проведення заходу було зібрати кошти для придбання кевларових шоломів та тактичних окулярів для правоохоронців, які несуть службу на Сході України.

Команди з задоволенням взяли участь в турнірі. Дух змагальності був присутнім на полі від самого початку! Хоч кубок переможця був чисто символічним, та боролися за нього по-справжньому.

Організатори залучили до участі меценатів, місцевих підприємців, які допомогли, разом із внесками самих учасників, сформувати призовий фонд змагань.

Всі виграні кошти команди-переможці передали волонтеру для закупівлі необхідної амуніції.

- Ми назвали турнір "Збережи життя правоохоронцю", бо дійсно переживаємо за життя та здоров'я кожного із колег, - розповів начальник Рахівського РВ УМВС Геннадій Чайковський. - Власними силами та з допомогою друзів, знайомих і просто небайдужих вже не вперше купуємо амуніцію, проте її часто не вистачає. Тому і вирішили підтримати моральний дух та зібрати допомогу на спорядження нашим хлопцям.

Меценатами турніру стали два державних лісгоспи - Рахівський та Великобичківський, а також приватні підприємці з м.Рахова та села Богдан. Загалом вдалось зібрати 14300 грн. За них вже придбали 5 бронежилетів п'ятого ступеня захисту, ще 18 четвертого ступеню їм передала Рахівська райрада.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Молоде покоління ...
Наступна новина: У Львові на День студента ...

КОМЕНТАРІ