В Закарпатській області іршавські міліціонери влаштували повчальну зустріч із вихованцями Дубрівського дитячого садочка

В Закарпатській області іршавські міліціонери влаштували повчальну зустріч із вихованцями Дубрівського дитячого садочка

13.11.14 09:44 0 662
До зустрічі з правоохоронцями Іршавського райвідділу міліції дітлахи та їх вихователі готувались заздалегідь: розучували тематичні пісні, вірші, виготовляли відповідну до заходу атрибутику. Адже виховувати правосвідомість і прививати розуміння власної безпеки потрібно ще змалку.

До дитячого садочку прибула гостя - дільничний інспектор Іршавського райвідділу лейтенант міліції Іванна Кинів. Дітлахи з неприхованою цікавістю розглядали гостю та дослухалися до кожного її слова.

- Міліція – за цим словом криється кропітка щоденна робота людей, - пояснила дітям Іванна Кинів. - Вони покликані берегти наше з вами здоров′я і життя. В разі необхідності міліцію можна викликати на допомогу по телефону спецлінії «102».

Уроки дорожньої безпеки вже традиційно стали невід′ємною частиною таких зустрічей з дітьми. Дільнична разом із дітьми повторила Правила дорожнього руху, моделювала різні ситуації, що можуть трапитися на дорозі з маленькими учасниками дорожнього руху. Далі самі діти заспівали пісні та розповіли віршики своїй гості. Непомітно для всіх повчальна зустріч добігла до кінця.

Іршавські правоохоронці у подальшому обов′язково продовжать практику проведення таких заходів у дошкільних навчальних закладах. Такі зустрічі не просто цікаві, але й дуже корисні для вихованців.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Хмельницькому відбувся ...

КОМЕНТАРІ