В Закарпатській області прокуратура в суді вимагає розірвати договір оренди землі вартістю майже 2 млн. грн. та повернути її громаді             

В Закарпатській області прокуратура в суді вимагає розірвати договір оренди землі вартістю майже 2 млн. грн. та повернути її громаді          

13.11.14 12:49 0 673
Ужгородська міжрайонна прокуратура, відстоюючи інтереси держави в особі Ужгородської РДА, звернулась до Господарського суду Закарпатської області з позовною заявою про розірвання договору оренди землі та повернення 4,5330 га землі вартістю майже 2 млн. грн. у землі запасу Холмківської сільради.

Як повідомив, Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин, між товариством та Ужгородською РДА на початку 2012 року було укладено договір оренди землі на 49 років. Товариство, при цьому, зобов’язувалось щомісячно сплачувати орендну плату в розмірі 5% від нормативно – грошової оцінки землі.

Проте, згідно інформації Ужгородської ОДПІ, через систематичне невиконання товариством взятих на себе зобов’язань, станом на 7 листопада до місцевого бюджету не надійшло майже 50 тис. грн.

Відтак, оскільки несплата відповідачем орендної плати, спричиняє ненадходження до місцевого бюджету значних коштів, що завдає шкоди соціально-економічному розвитку населеного пункту, прокуратура вимагає в суді розірвати договір та повернути землю громаді села.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відбувся ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ