Учні Ужгородської лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка гостювали у рятувальників обласного центру

Учні Ужгородської лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка гостювали у рятувальників обласного центру

13.11.14 15:17 0 742
12 листопада до рятувальників Ужгородського державного пожежно-рятувального загону в рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності завітали учні 9-го класу Ужгородської лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка.

Метою проведення екскурсії було довести до дітей основні вимоги пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватися у повсякденному житті, ознайомити їх з буднями рятувальників, автотранспортним господарством та пожежно-технічним обладнанням.

Окремо увага акцентувалася на залученні основної та спеціальної техніки по рятуванню людей, які потрапили в надзвичайні ситуації та гасінню великих пожеж.

Також, усі бажаючі могли одягнути бойове спорядження: тепловідбивні костюми та апарати для захисту дихання в задимленому середовищі. Рятувальники надали можливість кожному учневі відчути себе у ролі справжнього вогнеборця.

Як вважають в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області – проведення профілактичних бесід є одним із методів навчання населення правилам безпечної життєдіяльності та привернення уваги підростаючого покоління до особистої безпеки.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ