В Закарпатській області у Мукачівському міськвідділі вітали ветеранів міліції

В Закарпатській області у Мукачівському міськвідділі вітали ветеранів міліції

13.11.14 16:49 0 692
У День міліції, котрий раніше відзначався 10 листопада, мукачівські правоохоронці згадали про своїх ветеранів. Вітали ветеранів урочисто: спочатку у капличці міського відділу відбувся молебень, згодом за урочистим столом згадали про роки, віддані службі в правоохоронних органах.

День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ традиційно за роки незалежності України відзначають 10 листопада. На урочисту зустріч були запрошені поважні пенсіонери та ветерани мукачівської міліції. Серед запрошених більше 10 колишніх очільників Мукачівського міськвідділу. Очолив когорту правоохоронців генерал-майор міліції Віктор Чепак.

У капличці міського відділу спочатку відбувся молебень за ветеранів та загиблих працівників міліції. Пізніше ветерани ділились спогадами за урочистим столом.

Також керівництво міськвідділу не забуло про тих правоохоронців, котрі за станом здоров`я не мали можливості завітати до міліції. Відтак, трьом колишнім правоохоронцям вручили вітальні листівки та продуктові набори.

Ветерани та пенсіонери згадували, як колись стояли на стражі порядку, передивлялись фільм, присвячений 10-й річниці створення Ради ветеранів УМВС області. Самі вони кажуть, що готові і поділитись досвідом та мудрістю з молодим поколінням мукачівських міліціонерів.

- Вітати колишніх правоохоронців, котрі багато років трудились в органах внутрішніх справ, вже стало доброю традицією, яку ми повинні берегти, - підсумував начальник Мукачівського міськвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ