В Закарпатській області день ветерана ОВС відзначили у хустській міліції

В Закарпатській області день ветерана ОВС відзначили у хустській міліції

13.11.14 08:41 0 653
День ветеранів ОВС не випадково збігається з колишнім Днем радянської міліції. Адже левова частка тих вибілених сивиною чоловіків, котрих нині вшановують у всіх куточках нашої держави, починали свій міліцейський шлях саме за часів СРСР. І саме шні заслужені ветерани два десятиліття тому стали кістяком правоохоронних органів молодої незалежної України.

В цей день для «найстарших» правоохоронців Хустщини працівники кадрового сектору провели екскурсію по міськвідділу міліції. Кожний ветеран в службових кабінетах згадав про своє міліцейське минуле, а вже у актовому залі ветеранів міліції за вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю, відвагу та самовідданість, проявлену за роки служби в органах внутрішніх справ, нагородили грамотами. А ветеранів-інвалідів відвідали дома.

«Людей, які працювали в міліції, видно і на інших роботах. Про всіх наших пенсіонерів відгукуються як про найдисциплінованіших працівників. Діти, онуки багатьох наших ветеранів також обрали професію міліціонера. І у нас вже є цілі династії», - розповів голова ветеранської організації Хустщини Степан Попович.

Учасники торжества згадали про своє міліцейське життя-буття. Вони були безмежно раді бачити один одного, їм було про що поговорити. Начальник міліції Хуста Василь Турдай від усієї душі подякував ветеранам за те, що вони своєю професійною діяльністю збудували базу і стали прикладом для майбутнього покоління працівників міліції.

- Багато золотих сторінок написано вашим трудом, вашими подвигами в історії хустської міліції, починаючи з героїв Великої Вітчизняної війни та ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Ми вдячні вам за те, що ви, не дивлячись ні на що, стали золотим фондом нашої міліції. Ваш життєвий та професійний досвід потрібний нам завжди, – відмітив начальник міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани взяли участь в ...
Наступна новина: З початку року на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ