В Івано-Франківській області рятувальники провели семінар-нараду з працівниками районного територіального центру соціального обслуговування

В Івано-Франківській області рятувальники провели семінар-нараду з працівниками районного територіального центру соціального обслуговування

13.11.14 16:39 0 733
11 листопада працівники Калуського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області провели семінар-нараду з працівниками районного територіального центру соціального обслуговування.

Кожного року з настанням осінньо-зимового зростає кількість пожеж. Як свідчить статистика, домінуючою причиною трагедій і надалі залишається людський фактор - банальна людська необережність у поводженні з вогнем, порушення правил експлуатації електроустановок, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. Як відомо, майже 80 % пожеж виникають в житловому секторі. Часто загорання стаються в помешканнях одиноких громадян, багатодітних сімей.

Саме тому, головний інспектор Калуського міськрайонного відділу Ігор Серветник пригадав працівникам районного територіального центру соціального обслуговування елементарні правила безпечної поведінки, будову вогнегасника та порядок сповіщення про пожежу чи іншу надзвичайну ситуацію. В ході спілкування, присутні мали можливість ставити питання рятувальникам на що отримували кваліфіковані відповіді.

Шановні мешканці краю! Управління ДСНС України в Івано-Франківській області звертається до Вас з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту вашої оселі, дотримуватись правил безпеки життєдіяльності в побуті, на робочому місці та під час відпочинку. Пам’ятайте самі та навчить своїх дітей, що постійне виконання заходів пожежної безпеки – запорука збереження людських життів та значних матеріальних цінностей!

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ