Івано-Франківщина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» для школярів

Івано-Франківщина: рятувальники провели громадську акцію «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» для школярів

13.11.14 08:57 0 590
Дедалі більшої популярності на теренах Івано-Франківщини набувають заходи в рамках всеукраїнської громадської акції „Запобігти. Врятувати. Допомогти.” Вони привертають увагу широких верств населення до діяльності пожежно-рятувальної служби, пропагують нелегку, проте героїчну й таку потрібну сучасному суспільству професію рятувальника, вчать людей основам безпеки життєдіяльності.

11 листопада працівники служби з надзвичайних ситуацій провели тематичний захід в рамках громадської акції «Запобігти.Врятувати.Допомогти» в загальноосвітній школі села Путятинці Рогатинського району.

Зустріч рятувальників з школярами розпочалася традиційно – зі знайомства. Працівники Управління державної служби з надзвичайних ситуацій в області розповіли дітям про діяльність служби 101, про випадки пожеж, різних нештатних ситуацій, які стаються в області, та районі, зокрема.

Під час заходу школярі також мали чудову нагоду ознайомитися з спеціальним спорядженням рятувальників та технікою. Також чимало учнів позмагалися на швидкість одягання бойового одягу.

Як зізналися школярі, захід, який влаштували для них працівники служби з надзвичайних ситуацій, був не лише цікавим, а й корисним.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі надрукували ...

КОМЕНТАРІ