На Прикарпатті багатодітна жінка витратила не за призначенням 400 тисяч гривень "дитячих" грошей

На Прикарпатті багатодітна жінка витратила не за призначенням 400 тисяч гривень "дитячих" грошей

13.11.14 09:54 0 1394
Правоохоронці з'ясували, що 37-річна мешканка одного з сіл Тисменицького району упродовж останніх трьох років отримала чималу суму соціальної допомоги, але ці кошти жодним чином не покращили життя її дітей.

Як розповіла начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Алла Лемчак, працівники підрозділу перевірили отриману інформацію про жахливі умови проживання дітей у цій сім'ї і виявили її підтвердження. Родина має власний будинок, але міліціонери застали в оселі такий бруд та безлад, в якому навіть уявити важко існування десятьох дітей, найменшому з яких лише 4 роки. Крім того, у брудній кухні правоохоронці не знайшли практично ніякої їжі, а в холодильнику було взагалі порожньо.

Виявилося також, що жінка, якій два роки тому було присвоєно почесне звання «Мати-героїня», має пристрасть до алкоголю, тож більше переймалася своїми проблемами, аніж потребами дітей.

За зібраними працівниками міліції матеріалами за фактом злісного ухилення батьків від утримання неповнолітніх дітей розпочато кримінальне провадження за ст.164 Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ