Задля безпеки громадян і підтримки правопорядку в Івано-Франківську міліція посилила охорону громадського порядку

Задля безпеки громадян і підтримки правопорядку в Івано-Франківську міліція посилила охорону громадського порядку

13.11.14 08:00 0 613
Значно збільшилася кількість нарядів, які патрулюють вулиці обласного центру та місця масового перебування людей, під час спеціальних відпрацювань. Всього щоденно задіювалися близько 200 працівників міліції міського відділу та обласного управління міліції, з числа яких створювалися піші та мобільні наряди.

Такі профілактичні відпрацювання проводяться задля того, щоб івано-франківці та гості міста почувалися у безпеці. Крім того, їх метою є стабілізація оперативної обстановки, активізація роботи щодо профілактики правопорушень у громадських місцях, попередження грабежів, хуліганських проявів та незаконного розповсюдження наркотичних засобів у місцях масового перебування та відпочинку молоді, виявлення фактів незаконного обігу вогнепальної зброї та розшуку злочинців.

Задля посилення профілактичної роботи з особами, які вчиняють правопорушення, працівниками Управління громадської безпеки здійснюються комплексні заходи і оперативно-профілактичні відпрацювання окремих територій обслуговування.

Правоохоронці упродовж трьохденного відпрацювання виявили та задокументували 27 кримінальних правопорушень, склали понад 300 протоколів про адміністративні правопорушення, в тому числі дільничними інспекторами міліції – 250, співробітниками Державтоінспекції – 43, а працівниками дозвільної системи – 12. Перевірено 303 власники зброї.

Працівники кримінальної міліції у справах дітей розшукали трьох неповнолітніх, котрі самовільно залишили місце проживання. Дітей міліціонери доставили до Центру соціально-психологічної реабілітації.

Оперативники карного розшуку виявили та задокументували 6 кримінальних правопорушень, зокрема, розшукали трьох громадян, котрі перебували у розшуку. Також розкрито 4 крадіжки особистого майна громадян та 1 грабіж, що трапився на вулиці Довженка в обласному центрі. Від рук нападника потерпів івано-франківець, у котрого відібрали мобільний телефон. На за цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – грабіж.

Працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків задокументували три факти збуту наркотичних речовин - марихуани та амфетаміну.

У сфері економіки працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили незаконні операції пов'язані з реалізацією чорних та кольорових металів, збут алкогольних напоїв з підробленими акцизними марками та злочин у бюджетній сфері - привласнення, розтрата майна.

Подібні заходи міліція проводить систематично не тільки в обласному центрі, а й в усіх населених пунктах краю. Вони позитивно впливають на стан криміногенної ситуації, сприяють зменшенню вчиненню злочинів та правопорушень.

Оксана Струк,

Івано-Франківський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Торговая мебель Мегас
Наступна новина: Чергову клептоманку викрили ...

КОМЕНТАРІ