Івано-Франківщина: на Городенківщині міліціонери затримали чоловіка,який обікрав продуктовий магазин

Івано-Франківщина: на Городенківщині міліціонери затримали чоловіка,який обікрав продуктовий магазин

13.11.14 10:51 0 608
По спецлінії «102» до Городенківського РВ УМВС надійшло повідомлення від власниці продуктового магазину, що знаходиться в одному із сіл району. Жінка повідомила, що напередодні невідома особа проникла в магазин, звідки викрала три сотні гривень та продукти харчування.

На місці події правоохоронці встановили, що розбивши вікно та пошкодивши навісний замок вхідних дверей, зловмисник проник в середину приміщення. Тут лиходій викрав гроші та товарно-матеріальні цінності на півтори тисячі гривень.

Дільничним інспектором міліції під час спілкування із жителями села та відвідувачами магазину вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Під час спілкування із міліціонерами парубок у скоєному зізнався, а також повернув викрадене.

За цим фактом слідчим підрозділом розслідується кримінальне провадження згідно ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ