Державтоінспекція Львівщини організувала для малечі практичний урок з безпеки на дорозі

Державтоінспекція Львівщини організувала для малечі практичний урок з безпеки на дорозі

13.11.14 16:25 0 674
«Школа маленького пішохода» розпочала свою роботу у Львові. Таку цікаву акцію влаштували для дошкільнят працівники Державтоінспекції. Правоохоронці провели для малечі практичний урок з безпеки на дорозі та у формі захопливої гри вчили діток робити правильні кроки у складних дорожніх ситуаціях.

Зустріч відбувалася на дитячому автомайданчику, спеціально обладнаному для навчання малят. Працівники ДАІ розповіли діткам, які небезпеки можуть очікувати їх на вулиці та застерегли – на проїзну частину слід виходити тільки разом із дорослими, міцно тримаючи їх за руку.

Правоохоронці пояснили малюкам, що будь-які пустощі та розваги біля дороги можуть обернутися бідою та попросили діток бути вкрай обережними на вулиці.

Інспектори ДАІ продемонстрували дошкільнятам жести регулювальника та розповіли, що вони означають.

Кожен учасник «Школи маленького пішохода» отримав від правоохоронців «наклейки-відзнаки» за зразкову поведінку на дорозі.

На завершення зустрічі дітки мали змогу посидіти у патрульному автомобілі ДАІ та відчути себе справжніми вартовими доріг, а також звернутися через гучномовець до водіїв, аби ті були більш уважними та зважали на маленьких пішоходів.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Міліція встановлює особу ...

КОМЕНТАРІ