На Львівщині правоохоронці за добу затримали підозрюваних у вбивстві матері та її сина

На Львівщині правоохоронці за добу затримали підозрюваних у вбивстві матері та її сина

13.11.14 11:41 0 691
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Дрогобицький міськрайсуд 12 листопада обрав для підозрюваних міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Дрогобицький міськвідділ міліції, 9 листопада, на 102 зателефонував власник атлетичного спортивного клубу, що розташований у місті Стебник. Чоловік повідомив, що неподалік його клубу, на території колишнього складського приміщення, він виявив тіло молодого чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що загиблий – 17-річний мешканець Стебника, котрий навчався у одному з коледжів у місті Самбір. На його тілі були виявлені багаточисельні колото-різані рани та інші тілесні ушкодження, які і спричинили смерть.

Встановлюючи обставини загибелі хлопця, правоохоронці вирушили за місцем його проживання – у приватний будинок, де виявили тіло його матері з ознаками насильницької смерті. За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавлення волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

У ході слідства працівники Дрогобицького міськвідділу міліції протягом доби встановили особи підозрюваних у скоєнні вбивств. Ними виявились троє мешканців Стебника, усі знайомі загиблого. Двоє 21-річних підозрюваних – безробітний та медпрацівник, третій – 17-річний учень одного з навчальних закладів міста Стебник. Під час встановлення обставин скоєння злочину, слідчі також встановили свідків, котрі підтвердили причетність підозрюваних до скоєння вбивства, а також вилучили речові докази.

«Правоохоронці встановили, що за кілька тижнів до своєї загибелі 17-річний хлопець у компанії знайомих розповів, що вони з мамою мають намір придбати мікроавтобус. Відповідно, троє зловмисників розробили план для заволодіння коштами, призначеними для покупки», - розповів начальник Дрогобицького міського відділу міліції полковник міліції Андрій Білас.

Зловмисники вбили хлопця та його матір, проте грошей у будинку не знайшли, тому викрали лише дві банківські картки та зняли з шиї вбитої золотий ланцюжок.

Суддя Дрогобицького суду визначив для підозрюваних міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прокуратура наполягає на ...

КОМЕНТАРІ