З початку року на Львівщині на профілактичний облік було поставлено 177 неповнолітніх

З початку року на Львівщині на профілактичний облік було поставлено 177 неповнолітніх

13.11.14 08:41 0 624
Працівники кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Львівській області підбили підсумки роботи за десять місяців За цей період у Львові та в області неповнолітні вчинили 249 злочинів. Це на 110 менше ніж за аналогічний період минулого року.

Працівники підрозділу провели понад тисячу рейдів по відпрацюванню місць, де збирається молодь, зокрема під час відпрацювань «Канікули» та «Літо 2014». Під час рейдів було складено 2067 протоколів про адміністративні порушення. З них на неповнолітніх - 385. Зокрема, протоколи складались і за таке правопорушення як втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність.

На профілактичний облік було поставлено 177 неповнолітніх. Загальна кількість неповнолітніх, що перебувають на профілактичному обліку на даний час становить 249 осіб.

За невиконання обов'язків по виховуванню дітей було притягнуто до відповідальності більше тисячі батьків, виявлено 25 сімей, у яких батьки негативно впливають на дітей. Також винесено 21 офіційне попередження про неприпустимість насильства у сім'ї. З них 20 – дорослим та одне – неповнолітньому. Відкрито два кримінальних провадження за ст.166 (Злісне ухиляння від виконання обов'язків по догляду за дітьми) КК України.

«Під час відпрацювань працівники КМСД склали 54 протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за продаж неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів, за якими суди наклали на суб'єкти підприємницької діяльності штрафи на загальну суму більше ста тисяч гривень. Вирішується питання про позбавлення ліцензій на торгівлю алкоголем та тютюновою продукцією для деяких підприємств», - розповіла т.в.о. начальника СКМСД ГУМВС України у Львівській області майор міліції Марія Мичка.

Нагадаємо, головними завданнями Кримінальної міліції у справах дітей є захист прав дітей, профілактика злочинності серед неповнолітніх, виявлення неповнолітніх, схильних до скоєння злочинів, а також розкриття злочинів, скоєних неповнолітніми.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами СКМСД ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Львівський блогер Юрій ...

КОМЕНТАРІ