Державтоінспекція Львівщини закликала дорослих: «Показуйте дітям правильний приклад»

Державтоінспекція Львівщини закликала дорослих: «Показуйте дітям правильний приклад»

13.11.14 15:49 0 757
На Львівщині працівники ДАІ звернули увагу дорослих на те, що саме від них залежить безпека найменших учасників дорожнього руху. «Показуйте дітям правильний приклад, дбайте про життя та здоров’я малечі!», - закликали правоохоронці батьків, дідусів та бабусь.

Такий профілактичний захід від ДАІ провели на дитячому майданчику у Сихівському районі Львова. Співробітники Державтоінспекції спілкувалися із дорослими, розповідали їм про основні причини автопригод, у які потрапляють діти, просили показувати малечі гарний приклад та повсякчас дотримуватися Правил дорожнього руху.

Правоохоронці відзначають: на автошляхах області часто травмуються маленькі пасажири. Такі пригоди стаються, в основному, через порушення Правил дорожнього руху дорослими – перевищення швидкості та неуважність за кермом.

Аби вберегти малятко від травмування, працівники ДАІ радили батькам встановити на задньому сидінні автомобіля дитяче автокрісло, а для старших діток – використовувати паски безпеки.

А от у Львові в ДТП найчастіше потрапляють дітки-пішоходи. Як правило, малюки намагаються перебігти дорогу просто перед колесами авто, або ж переходять вулицю там, де робити це заборонено.

Тож, спілкуючись із дорослими, працівники Державтоінспекції закликали їх ще змалку навчати діток бути спостережливими та уважними на дорозі, дбати про власну безпеку, робити правильні кроки.

Малюки одержали від правоохоронців цікаві тести із Правил дорожнього руху, які допоможуть їм краще засвоїти «дорожню абетку». А от для дорослих працівники ДАІ підготували листівки із порадами про те, як виховати зразкового пішохода.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ