В Чернігівській області рятувальники доправили на Донеччину майже 30 тонн гуманітарної допомоги

В Чернігівській області рятувальники доправили на Донеччину майже 30 тонн гуманітарної допомоги

13.11.14 15:53 0 742
11 листопада, до міста Краматорськ Донецької області прибула чергова гуманітарна допомога, яку доправили рятувальники ДСНС України з міста Києва. Продукти харчування, ковдри, матраци, подушки були придбані співробітниками Служби порятунку на кошти,виділені Урядом України для забезпечення першочергових потреб жителів Сходу України.

Дві вантажівки з гуманітарною допомогою, а це майже 30 тонн, наразі розвантажують на складах і в подальшому працівники Донецької ОДА розповсюдять цю гуманітарну допомогу серед жителів регіону.

Рятувальники ДСНС України вже не вперше доставляють продукти харчування та речі першої необхідності для жителів Донецької області. За період реалізації коштів, що були виділені Урядом України, рятувальники з різних областей держави, враховуючи гуманітарну допомогу, що прибула вже закупили та доправили до міст Маріуполя та Краматорська більше 200 тонн гуманітарної допомоги.

Враховуючи гуманітарну допомогу, яку рятувальники доправляли також до Луганської області, на кошти, виділені з держбюджету, рятувальники вже доставили більше 340 тонн продуктів харчування та речей першої необхідності.

Нагадаємо, у серпні цього року було прийнято Розпорядження Кабінету Міністрів України № 715-р “ Про виділення коштів на придбання товарів першої необхідності для населення, яке проживає на територіях проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях”, відповідно до якого Державній службі України з надзвичайних ситуацій з держбюджету виділено 10 000 000 грн. для забезпечення першочергових потреб людей.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ