У Рівненській області підприємця засуджено за організацію грального бізнесу

У Рівненській області підприємця засуджено за організацію грального бізнесу

13.11.14 10:26 0 587
Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у судовому розгляді кримінального провадження, в якому ухвалено вирок підприємцю та його засуджено згідно із законом за вчинення кримінального правопо

рушення, що передбачене ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Досудовим і судовим слідством доведено, що цей підприємець, з метою отримання незаконного прибутку на постійній основі, у порушення вимог закону «Про заборону грального бізнесу в Україні» організував та здійснював у м.Рівне діяльність 5 залів із надання послуг грального бізнесу.

Протиправну діяльність було викрито та припинено правоохоронцями у вересні 2014 року.

«За принципової позиції прокуратури Рівненським міським судом 30.10.2014 винесено обвинувальний вирок підприємцю та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 170 тис. грн. Також судом конфісковано все гральне обладнання – 111 одиниць комп'ютерної техніки та обернено в дохід держави грошові кошти в сумі близько 20 тис грн., 100 дол США та 200 Євро, отримані внаслідок незаконної господарської діяльності», - зазначив державний обвинувач з прокуратури області Володимир Пилипів.

Вирок суду в законну силу ще не вступив. Учасники судового процесу мають право на його оскарження в передбачений законом термін.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові заява ВО ...

КОМЕНТАРІ