У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

13.11.14 11:11 0 612
За добу до міліції надійшло 29 повідомлень про скоєння крадіжок. За 24 фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Міліціонери встановили, що крадіжку в одній з багатоповерхівок Рівного по вулиці О.Теліги скоїв 39-річний Михайло. Зловмисник, шляхом злому навісного замка проник до підсобного приміщення між третім та четвертим поверхами будинку, звідки викрав електроінструменти, продукти харчування та консервацію. Сума збитку встановлюється.

— Міліціонери встановили, що крадіжку в одному з торгівельних центрів Рівного скоїв 77-річний житель Костопільського району. Зловмисник шляхом вільного доступу викрав гроші, які лежали на столику кіоска, у сумі близько 900 гривень.

— Міліціонери встановили, що крадіжку з господарства 45-річного Івана з Дубно скоїв 43-річний односелець потерпілого. Зловмисник, шляхом пошкодження навісного замка проник до підсобного приміщення господарства, звідки викрав бензопилу. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі міліціонери ...
Наступна новина: Відбулося відкриття ...

КОМЕНТАРІ