У Рівненській області переїхали з Криму і започаткували власну справу

У Рівненській області переїхали з Криму і започаткували власну справу

13.11.14 16:57 0 719
Володимир і Наталя, які покинули рідну домівку в сонячному Криму, скористалися на Рівненщині послугами служби зайнятості. За сприяння працівників Рівненського міського центру зайнятості вони стали підприємцями і нині розпочинають свій новий етап життя.

Наше життя наповнене найрізноманітнішими подіями, ситуаціями – часто повсякденними і звичними, часом складними і напруженими. Оптимісти вважають, що з будь-якими ударами долі ми отримуємо від життя певні дари. Проте, кожного разу постає питання, як справлятися з негативними емоціями, коли здається, що неможливо взяти ситуацію в руки.

У житті Володимира і Наталії також настав непростий період, коли вони змушені були покинути рідну домівку і переїхати з сонячного Криму до поліського краю. Зіштовхнулися з багатьма проблемами, але не опустили руки. Дізнавшись про послуги служби зайнятості, зацікавилися можливістю організувати власний бізнес. За сприяння Рівненського міського центру зайнятості Володимир і Наталія пройшли навчання на цільових курсах «Підприємець-початківець», успішно склали та захистили свої бізнес-плани.

Володимир давно мріяв відкрити свій власний стоматологічний кабінет, адже ці послуги завжди затребувані у населення. Він вважає, що зростання попиту зумовлене поінформованістю людей про сучасні можливості в цій сфері медичних послуг: безболісне лікування, реставрація і протезування.

Наталія ж має намір створити фірмовий бутік, де буде представлена продукція відомої в Україні торгової марки «Arefeva». Вона впевнена, що попит на цю продукцію буде високим, бо кожна жінка бажає виглядати стильно, гарно і вишукано. Наталія хоче запропонувати якісний, сучасний жіночий одяг українського дизайнера Олесі Арефьєвої, яка здобула визнання не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Важливо, що Володимир і Наталя цілеспрямовано долають труднощі, які змінили їх життя. Вони впевнено розпочинають новий етап у пошуку і становленні. Успішний початок вже є, тож колектив Рівненського міського центру зайнятості щиро бажає молодим підприємцям успіху в реалізації всього запланованого.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ