На Тернопільщині проведуть акцію «Український відлік»

На Тернопільщині проведуть акцію «Український відлік»

13.11.14 16:42 0 734
Акцію «Український відлік» проведуть 21 листопада у всіх районах Тернопілля. Відповідне доручення дав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк.

«21 листопада – це не просто дата, це початок нового етапу національно-визвольних змагань українського народу, - наголосив очільник Тернопільщини 11 листопада під час виступу на 51-й сесії обласної ради. – Я переконаний, що ця дата має стати днем, коли представники влади різних рівнів мають прозвітувати, що вони зробили для розбудови Української держави. Акція передбачає проведення підсумкових загальнообласних круглих столів, які дають можливість підбити підсумки і визначити плани на майбутнє».

Олег Сиротюк наголосив, що представники влади області звернулися з пропозицією до Президента України започаткувати таку ініціативу на всеукраїнському рівні.

Голова обласної державної адміністрації зазначив, що рік виявився непростим, однак зробити все-таки вдалося чимало.

«Нам вдалося налагодити систему громадської охорони, яка передбачає залучення представників громадських формувань, практично з нуля ми відбудовуємо систему цивільного захисту, мобілізації. Завдяки цьому вперше за багато років 9 травня були недопущені провокації, а і президентські, і парламентські вибори пройшли чесно та прозоро».

Та найголовніше, що зроблено, - це новий формат взаємодії представників обласної влади з депутатським корпусом, районними адміністраціями, представниками правоохоронних органів.

«Мешканці області нарешті відчули свою участь в управлінні державою, свою причетність до суспільних процесів, - констатував Олег Мирославович. – Ще одне важливе завдання, яке було поставлено перед нами, - це подолання диспропорцій в економіці краю, адже ми відставали від сусідніх областей у декілька разів. Зараз ситуацію все-таки вдалося покращити».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області в ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ